Lee Towers stapt weer in Cadillac

Lee Towers heeft onlangs de sleutels van zijn nieuwe STS in ontvangst genomen.

“Zowel het merk als de kwaliteit en het model bevallen mij zeer goed en daarom ben ik enthousiast over Cadillac”, aldus de Rotterdamse artiest in een persbericht van Cadillac-importeur Kroymans. Lee Towers rijdt nu in een STS 4.6 V8 AWD aut. Sport Luxury.  "Voor mijn werk is een topkwaliteit multimediasysteem een must”, vindt Lee Towers. De Cadillac STS heeft een standaard Bose® 5.1 soundsystem met vijftien luidsprekers en een touchscreen dvd-navigatiesysteem. Op het grote scherm zijn ook de functies van de audio-installatie, dvd-speler en Bluetooth-telefoon af te lezen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lee Towers stapt weer in Cadillac - Automobielmanagement.nl

Lee Towers stapt weer in Cadillac

Lee Towers heeft onlangs de sleutels van zijn nieuwe STS in ontvangst genomen.

“Zowel het merk als de kwaliteit en het model bevallen mij zeer goed en daarom ben ik enthousiast over Cadillac”, aldus de Rotterdamse artiest in een persbericht van Cadillac-importeur Kroymans. Lee Towers rijdt nu in een STS 4.6 V8 AWD aut. Sport Luxury.  "Voor mijn werk is een topkwaliteit multimediasysteem een must”, vindt Lee Towers. De Cadillac STS heeft een standaard Bose® 5.1 soundsystem met vijftien luidsprekers en een touchscreen dvd-navigatiesysteem. Op het grote scherm zijn ook de functies van de audio-installatie, dvd-speler en Bluetooth-telefoon af te lezen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding