Hiermee haakt de Nederlandse Volkswagen-organisatie aan op de internationale jeugdvoetbalcompetitie die al jaren door Volkswagen in Duitsland wordt verzorgd. In de laatste negen jaren hebben in Duitsland en enkele Europese landen meer dan drieduizend jongens van tien tot en met twaalf jaar gestreden om de titel Volkswagen Junior Master. Eind mei verzorgt Volkswagen Duitsland in Oostenrijk voor het eerst een Europese finale van deze succesvolle competitie. Op zaterdag 10 mei start het Nederlandse programma en zal op het terrein van de KNVB in Zeist worden gestreden om de nationale titel Volkswagen Junior Master 2008. De jonge spelers hebben als doel Nederlands kampioen te worden, die zal van 28 mei tot en met 1 juni Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale in het Oostenrijkse Salzburg. Daar strijden alle nationale winnaars van twaalf Europese landen om de titel Junior European Masters 2008. Volkswagen vindt het ‘fantastisch’ dat Foppe de Haan bereid is gevonden dit programma te ondersteunen. Hij is de expert, hij is enthousiast en vervult voor velen een voorbeeldfunctie, zo redeneert Volkswagen-importeur Pon. www.volkswagenjuniormasters.nl.