Dit blijkt uit de eerste resultaten van ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ die op 15 mei als primeur tijdens het Nationaal File Forum in theater Spant in Bussum worden gepresenteerd. Het is de tiende keer dat ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ in opdracht van Eileen.nl wordt gehouden. Ruim vijfhonderd respondenten gaven hun mening. Tijdens de presentatie komen de toehoorders er ook achter op welke manier de Partij van de Filerijder in Nederland, een initiatief van Alwaysbemobile Company, levensvatbaar zou zijn. De resultaten van ‘Het Nationale Automobilisten Onderzoek’ vormen het triviale intermezzo tijdens het Nationaal File Forum dat door onthullingen van Elco Brinkman en initiatiefnemer Luc van Bussel al langere tijd in het nieuws is. Het Nationaal File Forum wordt op 15 mei gehouden in theater- en congrescentrum Spant in Bussum,. De sprekers zijn onder andere Guido van Woerkom (ANWB), Loek Hermans (MKB-Nederland), Rob Boomsma (Capgemini) en Theo Rinsema (Microsoft Nederland) de ‘file-kaart’ een compleet ander aanzicht geven. Het Nationaal File Forum wordt geïnitieerd door The Alwaysbemobile Company en mede mogelijk gemaakt door Capgemini, Bovag, GE Capital Solutions, Microsoft Nederland, Routiers Nederland, Vredestein Banden, NOVE, YPCA/Eileen, JansenJager communicatietrajecten en Wegener Huis-aan-Huis Media. Online registratieformulier op www.nationaalfileforum.nl .