Met ruim 260 exposanten zit de Evenementenhal Gorinchem aan de maximale capaciteit. Ten opzichte van het jaar 2007 zijn acht procent meer exposanten. Door de jaren heen heeft de vakbeurs een belangrijke positie verworven in de truck-, oplegger- en carrosseriebranche. Naast gerenommeerde bedrijven, die al jaren exposant zijn, zijn er ook nieuwe exposanten. Onder hen bevinden zich trailerbouwers, carrosseriebouwers, alle truckmerken en aanverwante bedrijven in de transportbranche. Evenementenhal Gorinchem is ervan overtuigd de bezoekers een goede vakbeurs aan te bieden. Zowel inhoudelijk als met de bekende full service formule. Mensen die niet in het bezit zijn van een vip-relatiekaart kunnen zich registreren als bezoeker op www.evenementengorinchem.nl . De beurs wordt gehouden op 2,3 en 4 september, dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur. info@evenementenhalgorinchem.nl. 0523-289898

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding