Kia verkoopt 100.000ste auto in Nederland

Kia-dealer Lamens in Berkel en Rodenrijs verkocht de honderdduizendste Kia in Nederland sinds de introductie van het merk in ons land in 1993.

Kia nummer 100.000, een Kia Carens, is op feestelijke wijze overhandigd aan de nieuwe eigenaresse. Jeroen Sluis, commercial manager van Kia Nederland: “De afgelopen vijftien jaar heeft Kia zich in Nederland ontwikkeld van een klein, onbekend Koreaans merk tot een serieus en volwassen volumemerk met een distributieorganisatie met ruim honderd verkoopvestigingen in Nederland. Momenteel is Kia qua verkoopaantallen de nummer 11 van ons land. De voltallige Kia-organisatie werkt er hard aan om op korte termijn een vaste plek in de toptien van automerken in Nederland te verwerven.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kia verkoopt 100.000ste auto in Nederland - Automobielmanagement.nl

Kia verkoopt 100.000ste auto in Nederland

Kia-dealer Lamens in Berkel en Rodenrijs verkocht de honderdduizendste Kia in Nederland sinds de introductie van het merk in ons land in 1993.

Kia nummer 100.000, een Kia Carens, is op feestelijke wijze overhandigd aan de nieuwe eigenaresse. Jeroen Sluis, commercial manager van Kia Nederland: “De afgelopen vijftien jaar heeft Kia zich in Nederland ontwikkeld van een klein, onbekend Koreaans merk tot een serieus en volwassen volumemerk met een distributieorganisatie met ruim honderd verkoopvestigingen in Nederland. Momenteel is Kia qua verkoopaantallen de nummer 11 van ons land. De voltallige Kia-organisatie werkt er hard aan om op korte termijn een vaste plek in de toptien van automerken in Nederland te verwerven.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding