General Motors sponsort Pinkpop

Als onderdeel van de campagne GMnext Plug in Global Music 2008 sponsort General Motors vanaf dit seizoen Pinkpop. En dik ook want ze zijn er prominent aanwezig tot een GMnext Stage (podium) aan toe.

Pinkpop, in het Limburgse Landgraaf op 30 en 31 mei en 1 juni, is het grootste openluchtpopfestival van Nederland. GM heeft grootse popplannen met zijn elektroauto’s. De automaker sponsort bij elkaar dit seizoen zes festivals op drie continenten. Afgelopen weekend ging de GMnext-campagne van start op Rock at the Range in Michigan, Ohio (USA). Het GMnext Plug In programma brengt elektrische auto’s (zogenaamde Plug Ins) onder de aandacht. Pinkpop is de volgende stop van de GM tour. Er komt een speciale GM tourbus te staan op de backstage parking, waar Kyle Gass – bekend van Tenacious D – artiesten zal interviewen. Deze interviews worden samen met een sfeerverslag als blog op de GMNext website voor het publiek beschikbaar gemaakt. Tevens zal GM het podium in de tent, voorheen bekend als de John Peel stage, gaan hosten (de GM next stage) en zal Kyle Gass zijn opwachting maken als presentator, naast vaste krachten Eric Corton en Giel Beelen. Kyle Gass is de helft van The Greatest Rock Band in The World, Tenacious D, die hij vormt samen met z’n partner Jack Black. Kyle speelt ook nog de Southern rocker Klip Calhoun in zijn andere band Trainwreck en was hij te zien in films als Elf, Wild Hog en Tenacious D in the Pick of Destiny en TV-series als Friends, Seinfeld en The Daily Show. Zie ook: PlugIn.GMnext.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

General Motors sponsort Pinkpop - Automobielmanagement.nl

General Motors sponsort Pinkpop

Als onderdeel van de campagne GMnext Plug in Global Music 2008 sponsort General Motors vanaf dit seizoen Pinkpop. En dik ook want ze zijn er prominent aanwezig tot een GMnext Stage (podium) aan toe.

Pinkpop, in het Limburgse Landgraaf op 30 en 31 mei en 1 juni, is het grootste openluchtpopfestival van Nederland. GM heeft grootse popplannen met zijn elektroauto’s. De automaker sponsort bij elkaar dit seizoen zes festivals op drie continenten. Afgelopen weekend ging de GMnext-campagne van start op Rock at the Range in Michigan, Ohio (USA). Het GMnext Plug In programma brengt elektrische auto’s (zogenaamde Plug Ins) onder de aandacht. Pinkpop is de volgende stop van de GM tour. Er komt een speciale GM tourbus te staan op de backstage parking, waar Kyle Gass – bekend van Tenacious D – artiesten zal interviewen. Deze interviews worden samen met een sfeerverslag als blog op de GMNext website voor het publiek beschikbaar gemaakt. Tevens zal GM het podium in de tent, voorheen bekend als de John Peel stage, gaan hosten (de GM next stage) en zal Kyle Gass zijn opwachting maken als presentator, naast vaste krachten Eric Corton en Giel Beelen. Kyle Gass is de helft van The Greatest Rock Band in The World, Tenacious D, die hij vormt samen met z’n partner Jack Black. Kyle speelt ook nog de Southern rocker Klip Calhoun in zijn andere band Trainwreck en was hij te zien in films als Elf, Wild Hog en Tenacious D in the Pick of Destiny en TV-series als Friends, Seinfeld en The Daily Show. Zie ook: PlugIn.GMnext.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding