Het bedrijf heeft vijftien 4wd-voertuigen (plus de nodig occasions) in de showroom waarmee de consument zich uitgebreid kan oriënteren. De showroom heeft het uiterlijk gekregen van een echte 4wd-omgeving.

Koops Nissan Amersfoort maakt deel uit van Koops Furness NV. Koops Furness vertegenwoordigt via de personenautodivisie KF Auto in vijf  personenautogroepen de merken Alfa Romeo, Fiat, Ford, Kia, Lancia, Microcar, Landwind, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Subaru en Volvo vanuit 24 vestigingen in verschillende regio’s in Nederland. De personenautodealers van Koops Furness focussen op klantenbeleving, versterking van het merkimago en het verhogen van de klanttevredenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding