Bovag levert oranje caravans voor Heineken

Sinds afgelopen week is de nieuwe EK-commercial van Heineken op televisie, rond de Trom-Pet, Heineken’s nieuwe trommelhoed. Bovag regelde de noodzakelijke rare caravans.

De Oranjecamping in Interlaken in Zwitserland, waar straks tweeënhalf duizend oranjesupporters hun tenten opslaan,  staat centraal in de film. Bovag leverde de oranje caravans en campers voor het decor van de reclamespot voor de opnames in april.

 

Topland Caravans uit Almelo, Caravan Style uit Oirschot, Petstra Caravaning uit Coevorden, Kampeercentrum Van Horne uit Budel en business partner ACSI togen met hun ‘knotsgekke oranje creaties’ naar Heidelberg in Duitsland waar het spotje werd opgenomen.

 

Caravan Style uit Oirschot heeft zich flink uitgeleefd op een oude Eriba Touring. De caravan werd getransformeerd tot een cabriolet en in het achtersteven huist nu een heus bubbelbad. Met voorin ook nog een TV en een Heineken BeerTender is dit het ultieme supportershome voor op De Oranjecamping. Daar is deze zogenaamde ‘Eribubble’ dan ook te bewonderen van 6 tot en met 18 juni tijdens de voorronde van het EK.

 

Bovag is ook servicepartner van de Oranjecamping. In samenwerking met opleidingsinstituut Innovam staat er dagelijks een team van monteurs ter plekke klaar om campinggasten te helpen met pech aan hun auto, caravan, camper of motorfiets. De Oranjecamping slaat haar kamp op aan de boorden van de Thunersee, op zo’n vijftig kilometer van Bern, waar het Nederlands Elftal haar drie groepswedstrijden afwerkt. De organisatie verwacht rondom elke wedstrijd zo’n tweeënhalf duizend Nederlandse supporters op de camping, die op wedstrijddagen met drie speciale treinen naar Bern afreizen. www.ekvoetbalinfo.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovag levert oranje caravans voor Heineken - Automobielmanagement.nl

Bovag levert oranje caravans voor Heineken

Sinds afgelopen week is de nieuwe EK-commercial van Heineken op televisie, rond de Trom-Pet, Heineken’s nieuwe trommelhoed. Bovag regelde de noodzakelijke rare caravans.

De Oranjecamping in Interlaken in Zwitserland, waar straks tweeënhalf duizend oranjesupporters hun tenten opslaan,  staat centraal in de film. Bovag leverde de oranje caravans en campers voor het decor van de reclamespot voor de opnames in april.

 

Topland Caravans uit Almelo, Caravan Style uit Oirschot, Petstra Caravaning uit Coevorden, Kampeercentrum Van Horne uit Budel en business partner ACSI togen met hun ‘knotsgekke oranje creaties’ naar Heidelberg in Duitsland waar het spotje werd opgenomen.

 

Caravan Style uit Oirschot heeft zich flink uitgeleefd op een oude Eriba Touring. De caravan werd getransformeerd tot een cabriolet en in het achtersteven huist nu een heus bubbelbad. Met voorin ook nog een TV en een Heineken BeerTender is dit het ultieme supportershome voor op De Oranjecamping. Daar is deze zogenaamde ‘Eribubble’ dan ook te bewonderen van 6 tot en met 18 juni tijdens de voorronde van het EK.

 

Bovag is ook servicepartner van de Oranjecamping. In samenwerking met opleidingsinstituut Innovam staat er dagelijks een team van monteurs ter plekke klaar om campinggasten te helpen met pech aan hun auto, caravan, camper of motorfiets. De Oranjecamping slaat haar kamp op aan de boorden van de Thunersee, op zo’n vijftig kilometer van Bern, waar het Nederlands Elftal haar drie groepswedstrijden afwerkt. De organisatie verwacht rondom elke wedstrijd zo’n tweeënhalf duizend Nederlandse supporters op de camping, die op wedstrijddagen met drie speciale treinen naar Bern afreizen. www.ekvoetbalinfo.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding