NedCar weer op zoek naar personeel

Autofabrikant NedCar viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Dit doet de Bornse fabriek samen met de medewerkers en ook met de omgeving. NedCar verloot in juni namelijk een Mitsubishi Colt onder de inzenders van een felicitatie. Een oranje Colt.

Veel inwoners van Zuid- en Midden-Limburg hebben een band met NedCar.  Bijna iedereen kent iemand die ooit voor de autobouwer of een van haar toeleveranciers heeft gewerkt. De laatste jaren heeft NedCar flink wat tegenslagen gehad, maar de fabriek bestaat nog. En na het wegvallen van de Smart Forfour worden er weer nieuwe auto’s gebouwd, zoals de Mitsubishi Outlander, de Citroën C-Crosser (foto) en de Peugeot 4007. NedCar is al weer een grote campagne gestart voor nieuwe arbeiders.

 

www.werkenbijnedcar.nl.

 

Meedoen? Stuur vóór 19 juni een schriftelijke jubileumfelicitatie naar NedCar. Een kaart, een brief of een tekening (niet per e-mail dus) naar NedCar 40 jaar, Postbus 14, 6120 AC Born

De loting vindt plaats op 20 juni 2008. De winnaar verplicht zich tot aanwezigheid bij de prijsuitreiking op vrijdag 27 juni 2008 en verleent medewerking aan de persbijeenkomst.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

NedCar weer op zoek naar personeel - Automobielmanagement.nl

NedCar weer op zoek naar personeel

Autofabrikant NedCar viert dit jaar haar veertigjarig bestaan. Dit doet de Bornse fabriek samen met de medewerkers en ook met de omgeving. NedCar verloot in juni namelijk een Mitsubishi Colt onder de inzenders van een felicitatie. Een oranje Colt.

Veel inwoners van Zuid- en Midden-Limburg hebben een band met NedCar.  Bijna iedereen kent iemand die ooit voor de autobouwer of een van haar toeleveranciers heeft gewerkt. De laatste jaren heeft NedCar flink wat tegenslagen gehad, maar de fabriek bestaat nog. En na het wegvallen van de Smart Forfour worden er weer nieuwe auto’s gebouwd, zoals de Mitsubishi Outlander, de Citroën C-Crosser (foto) en de Peugeot 4007. NedCar is al weer een grote campagne gestart voor nieuwe arbeiders.

 

www.werkenbijnedcar.nl.

 

Meedoen? Stuur vóór 19 juni een schriftelijke jubileumfelicitatie naar NedCar. Een kaart, een brief of een tekening (niet per e-mail dus) naar NedCar 40 jaar, Postbus 14, 6120 AC Born

De loting vindt plaats op 20 juni 2008. De winnaar verplicht zich tot aanwezigheid bij de prijsuitreiking op vrijdag 27 juni 2008 en verleent medewerking aan de persbijeenkomst.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding