Cor Bels Autotechnicus van het Jaar

Cor Bels van Wittebrug Autogroep uit Leidschendam is de Autotechnicus van het Jaar 2008.

In de finale was hij afgelopen vrijdag het meest opgewassen tegen de zenuwen en tijdsdruk. De verschillen tussen de van de vijf finalisten bleken echter uitermate klein.

In de door Allard Kalff gepresenteerde finale moesten de kandidaten hun vakkennis tonen in een quiz, met uiteenlopende vragen over onder meer katalysatoren, secundaire luchtinjectie, airconditioning en klantencontact. Bij enkele van de dertig vragen boden rekenmachines, koudemiddelenlinialen en animaties ondersteuning. De vijf finalisten waren, naast Cor Bels van Wittebrug, Gijs van Dam uit Bodegraven, Meindert-Jan Hazenberg uit Vries, Dave Kwaaitaal uit Geertruidenberg en routinier Frans Strous uit Hoogeveen.

 

Sven van Grimhuijzen (18) van Auto Borchwerf Roosendaal werd gekroond tot eerste Autotechnicus van de Toekomst. Naast de competitie voor vaklieden is er namelijk voortaan ook een wedstrijd voor ROC-leerlingen autotechniek.

De verkiezing Autotechnicus van het Jaar wordt georganiseerd door Innovam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cor Bels Autotechnicus van het Jaar - Automobielmanagement.nl

Cor Bels Autotechnicus van het Jaar

Cor Bels van Wittebrug Autogroep uit Leidschendam is de Autotechnicus van het Jaar 2008.

In de finale was hij afgelopen vrijdag het meest opgewassen tegen de zenuwen en tijdsdruk. De verschillen tussen de van de vijf finalisten bleken echter uitermate klein.

In de door Allard Kalff gepresenteerde finale moesten de kandidaten hun vakkennis tonen in een quiz, met uiteenlopende vragen over onder meer katalysatoren, secundaire luchtinjectie, airconditioning en klantencontact. Bij enkele van de dertig vragen boden rekenmachines, koudemiddelenlinialen en animaties ondersteuning. De vijf finalisten waren, naast Cor Bels van Wittebrug, Gijs van Dam uit Bodegraven, Meindert-Jan Hazenberg uit Vries, Dave Kwaaitaal uit Geertruidenberg en routinier Frans Strous uit Hoogeveen.

 

Sven van Grimhuijzen (18) van Auto Borchwerf Roosendaal werd gekroond tot eerste Autotechnicus van de Toekomst. Naast de competitie voor vaklieden is er namelijk voortaan ook een wedstrijd voor ROC-leerlingen autotechniek.

De verkiezing Autotechnicus van het Jaar wordt georganiseerd door Innovam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding