Superlange Transit XXL in Nederland

De unieke Ford Transit XXL ´stretched limo´ was maandag 9 juni even op de Nederlandse wegen. Deze Transit XXL is gebaseerd op twee Transit Tourneo-modellen.

Ter gelegenheid van de uitverkiezing van de Ford Transit als ´International Van of the Year 2007′ zegt het bedrijfsautoteam van Ford Europa zich extra te hebben ingespannen. Het resultaat: de Ford Transit XXL stretched limo. Overigens is de Ford Transit in november 2007 ook verkozen tot Bestelauto van het Jaar, de bekende Nederlandse praktijkprijs van Automobiel Management.

De Transit XXL is 7,4 meter lang en heeft een wielbasis van 5,9 meter. De carrosserie van de Transit XXL is uitgebreid verstevigd aan de onder- en bovenzijde voor een optimale torsiestijfheid en veiligheid. Zonder lading weegt de auto 2,5 ton. De Transit XXL biedt een zeer luxueus interieur aan de bestuurder en zeven passagiers.

Ford heeft geen plannen om de Transit XXL ‘stretched limo’ in serieproductie te nemen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Superlange Transit XXL in Nederland - Automobielmanagement.nl

Superlange Transit XXL in Nederland

De unieke Ford Transit XXL ´stretched limo´ was maandag 9 juni even op de Nederlandse wegen. Deze Transit XXL is gebaseerd op twee Transit Tourneo-modellen.

Ter gelegenheid van de uitverkiezing van de Ford Transit als ´International Van of the Year 2007′ zegt het bedrijfsautoteam van Ford Europa zich extra te hebben ingespannen. Het resultaat: de Ford Transit XXL stretched limo. Overigens is de Ford Transit in november 2007 ook verkozen tot Bestelauto van het Jaar, de bekende Nederlandse praktijkprijs van Automobiel Management.

De Transit XXL is 7,4 meter lang en heeft een wielbasis van 5,9 meter. De carrosserie van de Transit XXL is uitgebreid verstevigd aan de onder- en bovenzijde voor een optimale torsiestijfheid en veiligheid. Zonder lading weegt de auto 2,5 ton. De Transit XXL biedt een zeer luxueus interieur aan de bestuurder en zeven passagiers.

Ford heeft geen plannen om de Transit XXL ‘stretched limo’ in serieproductie te nemen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding