Audi adverteert fors met zakenauto-titel

Hoe trots Audi op zijn Zakenauto van het Jaar-titel is, blijkt wel uit het feit dat importeur Pon zijn reclamebureau stante pede een dagbladadvertentie liet maken.

Die stond al gisteren, donderdag 19 juni al in onder andere het NRC Handelsblad. Eén dag na de bekendmaking en uitreiking op 18 juni dus.Het lijkt net of je als krantenlezer dubbel ziet, maar u ziet het goed, bezweert de eerste zin van de advertentietekst. ‘De Audi A6 is voor de tweede maal Zakenauto van het Jaar geworden’. Namelijk in 2006 en in 2008. Er zit ook een aanbieding aan vast: ‘gratis’ Multitronic op alle uitvoeringen.

 

De Zakenauto van het Jaar is een prijs van Automobiel Management. Lees er meer over via het tabblad Zakenauto op de website. Meer informatie ook in de speciale uitgave bij Automobiel Management nummer 12 van 27 juni.   

 

 

Audi adverteert fors met zakenauto-titel - Automobielmanagement.nl

Audi adverteert fors met zakenauto-titel

Hoe trots Audi op zijn Zakenauto van het Jaar-titel is, blijkt wel uit het feit dat importeur Pon zijn reclamebureau stante pede een dagbladadvertentie liet maken.

Die stond al gisteren, donderdag 19 juni al in onder andere het NRC Handelsblad. Eén dag na de bekendmaking en uitreiking op 18 juni dus.Het lijkt net of je als krantenlezer dubbel ziet, maar u ziet het goed, bezweert de eerste zin van de advertentietekst. ‘De Audi A6 is voor de tweede maal Zakenauto van het Jaar geworden’. Namelijk in 2006 en in 2008. Er zit ook een aanbieding aan vast: ‘gratis’ Multitronic op alle uitvoeringen.

 

De Zakenauto van het Jaar is een prijs van Automobiel Management. Lees er meer over via het tabblad Zakenauto op de website. Meer informatie ook in de speciale uitgave bij Automobiel Management nummer 12 van 27 juni.