Jaarlijks wordt er vanuit Fiat Nederland een Fiat Toptechnician Contest uitgeschreven. Dit is een vaktechnische competitie onder het technisch personeel van alle dealerbedrijven van Fiat Professional (bestelauto’s). Deze competitie is in het leven geroepen om het vakmanschap van de Fiat Professional monteurs te testen. Dit jaar deden meer dan honderdvijftig technici van veertig bedrijven mee.

 

Na een schriftelijke test volgde een tweede praktijkronde in Wageningen. De deelnemers moesten van een al onderzocht probleem in een willekeurige auto zo snel mogelijk de juiste diagnose stellen. Bij de einduitslag werd duidelijk dat de drie mannen van Cosmo Trucks Zwolle met de hoofdprijzen aan de haal gingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding