De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Innovam. Met de verkiezing wil Innovam leerbedrijven extra stimuleren om leerlingen een optimale opleidingsplaats te bieden. De winnaars zijn elk een goed voorbeeld voor leerbedrijven in hun branche. Negen erkende leerbedrijven wisten een plaats in de finale te bemachtigen.

Een vakjury beoordeelde de inzendingen en maakte tijdens de Leermeesterdag de winnaars bekend. De jury bestond uit Jos Kleiboer (Bovag), Hella Kuipers (ROC Midden-Nederland), Jan Derijck (FNV Bondgenoten), Marco Lennards (Autobedrijf De Burgh uit Eindhoven, winnaar Beste Leerbedrijf 2005) en Martine Broere (Innovam).

 

www.koopsfurness.nl

www.truckland.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding