Covergirl AutoMaster-kalender rijdt jaar gratis VW Fox

Dit jaar is Isabella Criado de la Prida verkozen tot covermodel van de AutoMaster Kalender 2009. Ze is uit honderd aanmeldingen uitgekozen en ontving dinsdag 13 januari haar prijs: een jaar lang gratis rijden in een Volkswagen Fox.

Isabella Criado de la Prida (20) komt uit Monster. Zij volgt een opleiding dierverzorging en hoopt snel haar diploma voor dierenartsassistente te kunnen behalen. Ze vindt het leuk in de spotlights te staan en werkt af en toe als grid-/promotiegirl op het circuit van Zandvoort.
AutoMaster-Babes is een marketinginitiatief van AutoMaster, onderdeel van Kühne Automotive uit Hoevelaken. De kalender is in 2008 voor het eerst geproduceerd.
Hij is te bestellen via http://www.automasterbabes.nl/

Reacties

Nou,ze is toch wel wat meer waard dan zo’n foxje!En wij hebben als bijverdienste een dierenopvang voor wilde katten…

Geplaatst door: JP op
Covergirl AutoMaster-kalender rijdt jaar gratis VW Fox - Automobielmanagement.nl

Covergirl AutoMaster-kalender rijdt jaar gratis VW Fox

Dit jaar is Isabella Criado de la Prida verkozen tot covermodel van de AutoMaster Kalender 2009. Ze is uit honderd aanmeldingen uitgekozen en ontving dinsdag 13 januari haar prijs: een jaar lang gratis rijden in een Volkswagen Fox.

Isabella Criado de la Prida (20) komt uit Monster. Zij volgt een opleiding dierverzorging en hoopt snel haar diploma voor dierenartsassistente te kunnen behalen. Ze vindt het leuk in de spotlights te staan en werkt af en toe als grid-/promotiegirl op het circuit van Zandvoort.
AutoMaster-Babes is een marketinginitiatief van AutoMaster, onderdeel van Kühne Automotive uit Hoevelaken. De kalender is in 2008 voor het eerst geproduceerd.
Hij is te bestellen via http://www.automasterbabes.nl/

Reacties

Nou,ze is toch wel wat meer waard dan zo’n foxje!En wij hebben als bijverdienste een dierenopvang voor wilde katten…

Geplaatst door: JP op