Finalisten wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ bekend

Van de ruim tweehonderd deelnemende auto-, truck- en schadeherstelbedrijven zijn de tien beste werkplaatsen genomineerd voor de finale van de wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland in hygiëne, representatie, milieu en veiligheid’. Het gaat om Autobedrijf Gert Mulder (Brummen), Volvo Harrie Arendsen (Doetinchem), Wensink (Groningen), Bert Stemerdink (Veenendaal), De Beemd (Oirschot), De Beemd (Veldhoven), Dijkstra Autobedrijf (Almere), Volvo Harrie Arendsen (Ruurlo), Rüttchen (Veghel) en Wensink (Nijmegen).

Opvallend is het hoge niveau in de top van het deelnemersveld. Het scheelde niet veel of de groep finalisten had er anders uitgezien want tussen de scores van de Top 30 zitten slechts enkele procenten. De tien werkplaatsen die de strijd aangaan om de titel zijn voornamelijk in het zuiden en oosten van het land gelegen.
Drie bedrijven van vorig jaar komen terug in de top tien van dit jaar:

Autobedrijf Gert Mulder (Brummen), Volvo Harrie Arendsen (Doetinchem) en Wensink (Groningen). Daarnaast zijn Bert Stemerdink (Veenendaal), De Beemd (Oirschot), De Beemd (Veldhoven), Dijkstra Autobedrijf (Almere), Volvo Harrie Arendsen (Ruurlo), Rüttchen (Veghel) en Wensink (Nijmegen) doorgedrongen tot de eindstrijd.
De finalisten krijgen de komende dagen bezoek van de jury. De juryleden bepalen allereerst de topvijf aan de hand van de beoordeling door ViaNorm uit de voorronde, het bezoek aan de werkplaats en het gesprek met de werkplaatschef/bedrijfsleider.Eind januari wordt de winnaar bekend.
De jury bestaat uit Walther van der Meer (Lavans, initiatiefnemer van de wedstrijd), Ernst Gleijm (Innovam Groep), Ton Joosten (Stokvis Equipment), Perry van Gerwen (Heiwegen Consultancy), Wim van Doorn (ArboNed), Frida Beumer (OSB), Jan Winters (IVA Driebergen) en Diek Roessingh (R&B Milieu Advies).Nieuw dit jaar is dat de winnaar van vorig jaar ASV Automobielbedrijven, met directeur Cees Hendriks en chef werkplaats Marcel Bekkers, het keurkorps aanvult.

 

Finalisten wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ bekend - Automobielmanagement.nl

Finalisten wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ bekend

Van de ruim tweehonderd deelnemende auto-, truck- en schadeherstelbedrijven zijn de tien beste werkplaatsen genomineerd voor de finale van de wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland in hygiëne, representatie, milieu en veiligheid’. Het gaat om Autobedrijf Gert Mulder (Brummen), Volvo Harrie Arendsen (Doetinchem), Wensink (Groningen), Bert Stemerdink (Veenendaal), De Beemd (Oirschot), De Beemd (Veldhoven), Dijkstra Autobedrijf (Almere), Volvo Harrie Arendsen (Ruurlo), Rüttchen (Veghel) en Wensink (Nijmegen).

Opvallend is het hoge niveau in de top van het deelnemersveld. Het scheelde niet veel of de groep finalisten had er anders uitgezien want tussen de scores van de Top 30 zitten slechts enkele procenten. De tien werkplaatsen die de strijd aangaan om de titel zijn voornamelijk in het zuiden en oosten van het land gelegen.
Drie bedrijven van vorig jaar komen terug in de top tien van dit jaar:

Autobedrijf Gert Mulder (Brummen), Volvo Harrie Arendsen (Doetinchem) en Wensink (Groningen). Daarnaast zijn Bert Stemerdink (Veenendaal), De Beemd (Oirschot), De Beemd (Veldhoven), Dijkstra Autobedrijf (Almere), Volvo Harrie Arendsen (Ruurlo), Rüttchen (Veghel) en Wensink (Nijmegen) doorgedrongen tot de eindstrijd.
De finalisten krijgen de komende dagen bezoek van de jury. De juryleden bepalen allereerst de topvijf aan de hand van de beoordeling door ViaNorm uit de voorronde, het bezoek aan de werkplaats en het gesprek met de werkplaatschef/bedrijfsleider.Eind januari wordt de winnaar bekend.
De jury bestaat uit Walther van der Meer (Lavans, initiatiefnemer van de wedstrijd), Ernst Gleijm (Innovam Groep), Ton Joosten (Stokvis Equipment), Perry van Gerwen (Heiwegen Consultancy), Wim van Doorn (ArboNed), Frida Beumer (OSB), Jan Winters (IVA Driebergen) en Diek Roessingh (R&B Milieu Advies).Nieuw dit jaar is dat de winnaar van vorig jaar ASV Automobielbedrijven, met directeur Cees Hendriks en chef werkplaats Marcel Bekkers, het keurkorps aanvult.