Ford komt wel naar AutoRAI 2009

Ford heeft de organisatie van AutoRAI laten weten wel mee te zullen doen aan de komende autotentoonstelling.

Een woordvoerder van Ford laat in De Telegraaf weten benieuwd te zijn naar de invulling van het nieuwe AutoRAI-concept en naar hoe het een en ander uitpakt. De Nederlandse importeur heeft tot deelname besloten en de Europese Ford-organisatie heeft officieel goedkeuring gegeven. Ford heeft twee relatief nieuwe modellen om te laten zien, namelijk de Ka en Fiesta.
AutoRAI introduceerde begin december noodgedwongen een nieuwe opzet voor de 2009-editie als gevolg van twijfel bij de automerken om deel te nemen. In plaats van modellen per merk, komen de types nu in verschillende categorieën te staan. Zo worden suv’s, gezinsauto’s, cabriolets, groene auto’s per segment gepresenteerd. Het nieuwe idee viel niet bij iedereen goed. Dertien merken doen niet mee aan de beurs, waaronder Peugeot, Renault, Nissan, Mitsubishi, Subaru en Honda. Daar staat tegenover dat BMW en Mini nu juist wel meedoen.

Zie ook: AM-peiling: ‘Afgelasten AutoRAI 2009 is beter’ 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford komt wel naar AutoRAI 2009 - Automobielmanagement.nl

Ford komt wel naar AutoRAI 2009

Ford heeft de organisatie van AutoRAI laten weten wel mee te zullen doen aan de komende autotentoonstelling.

Een woordvoerder van Ford laat in De Telegraaf weten benieuwd te zijn naar de invulling van het nieuwe AutoRAI-concept en naar hoe het een en ander uitpakt. De Nederlandse importeur heeft tot deelname besloten en de Europese Ford-organisatie heeft officieel goedkeuring gegeven. Ford heeft twee relatief nieuwe modellen om te laten zien, namelijk de Ka en Fiesta.
AutoRAI introduceerde begin december noodgedwongen een nieuwe opzet voor de 2009-editie als gevolg van twijfel bij de automerken om deel te nemen. In plaats van modellen per merk, komen de types nu in verschillende categorieën te staan. Zo worden suv’s, gezinsauto’s, cabriolets, groene auto’s per segment gepresenteerd. Het nieuwe idee viel niet bij iedereen goed. Dertien merken doen niet mee aan de beurs, waaronder Peugeot, Renault, Nissan, Mitsubishi, Subaru en Honda. Daar staat tegenover dat BMW en Mini nu juist wel meedoen.

Zie ook: AM-peiling: ‘Afgelasten AutoRAI 2009 is beter’ 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding