Ook biedt de site www.autoboulevard.nl de mogelijkheid via een online chat met een financieringsexpert van Dealer Totaal Concept (DTC) een verantwoord maandbedrag te bepalen.

Circa tachtig procent van de in Nederland verkochte nieuwe en gebruikte auto’s wordt gefinancierd. Hierdoor zijn de meeste autokopers volgens Autoboulevard.nl vaak meer geïnteresseerd in het maandbedrag dan in de aanschafprijs. De site toont daarom alleen auto’s die vallen binnen een vooraf opgegeven maandbudget. Consumenten zien daardoor direct waaraan zij toe zijn, terwijl op occasionportals meestal alleen de vraagprijs staat.

Wie nog niet precies weet welk maandbedrag verantwoord is, kan (gratis) online of per telefoon advies inwinnen bij een financieel expert van DTC – initiatiefnemer van Autoboulevard.nl. Is het bedrag eenmaal vastgesteld, dan kan de consument uit een totaalaanbod kiezen of specifiek op merk en model zoeken. De getoonde auto’s worden zonder uitzondering aangeboden door Bovag-dealers, niet door particulieren. DTC verzorgt namens meer dan 1.700 autobedrijven de financieringen en verzekeringen voor klanten die bij deze bedrijven een auto hebben gekocht. De website Autoboulevard.nl zou maandelijks door minimaal 100 duizend geïnteresseerden worden bezocht, stelt DTC.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding