Apple is het meest coole merk, niet alleen in Nederland, ook internationaal volgens Nederlandse stemmers. Audi komt direct na Philips, Google en Douwe Egberts. Hema en Rabobank voeren de lijst aan in Nederland. Internationaal volgen Google en Nike na Apple. CoolBrands is onderdeel van Cool Unlimited, een organisatie die bedrijfsbazen en marketingmanagers peilt naar  visie, branding en duurzaamheid. De CoolBrands Verkiezing is jaarlijks. De verkiezing werd georganiseerd via www.coolbrands.org.
De toptien coolste merken in Nederland:

1. Apple

2. Hema

3. Rabobank

4. Heineken

5. Nike

6. Albert Heijn

7. Philips

8. Google

9. Douwe Egberts

10. Audi

De toptien coolste merken wereldwijd
1. Apple

2. Google

3. Nike

4. Coca-Cola

5. HP

6. adidas

7. Microsoft

8. Starbucks

9. Puma

10. Ikea

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding