Initiatiefnemers Walter Stoof en Mark van der Lingen, hebben in de afgelopen vijftien jaar een aantal autoveilingen op verschillende locaties bij leasemaatschappijen georganiseerd. "Niet alleen door de interessante handel, maar ook door de manier waarop en de sfeer die er heerst tijdens een veiling gaf ons een goed gevoel."

Beide mannen waren betrokken bij de start van bekende veilinghuizen en pioniers op het gebied van online autoveilingen. De initiatiefnemers komen in Putten met een mix van de veilingmethodes. "Omdat een veranderende markt een andere aanpak vraagt introduceren wij de logische combinatie van de sterke kanten van deze beide werkwijzen

en dat tegen verrassend laag tarief voor zowel kopers als inbrengers."

Donderdag 19 maart wordt een algemene veiling van circa 130 auto’s, gericht op de autovakhandel die zich kan aanmelden via info@remarketingservices.nl. De veiling start om 14:00uur en duurt ongeveer tot 16:30uur. Daarna staat er een hapje en een drankje voor de bezoekers.

Alle kavels worden op voorhand zichtbaar gemaakt op http://www.remarketingservices.nl/. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor een persoonlijke inlogcode.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding