Zij is afkomstig van AutoTelegraaf.nl, een bedrijfsonderdeel van Telegraaf Digitale Media Nederland, waar zij drie jaar werkte als Senior Marketeer en Marketing Manager. Daarvoor was Visser onder meer Marketing Manager bij Wexler Europe b.v.

"Met haar achtergrond is Rens Visser in staat om A2SP op het gebied van het B-2-B en B-2-C marketing verder te brengen", zegt Jasper Steffens, Managing Director. "Het benaderen van de consumentenmarkt krijgt dit jaar extra focus bij A2SP. Het is belangrijk dat zowel de automotive- als de consumentenmarkt professioneel benaderd wordt. Met name op het gebied van internetmarketing kunnen we beide klantgroepen nog beter faciliteren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding