Patiëntjes van het Emma Kinderziekenhuis AMC hebben gisteren samen met Robert ten Brink, Winston Gerschtanowitz, Nikkie Plessen, Jan des Bouvrie, Melody Klaver, Lieke van Lexmond en Joop Braakhekke het startschot voor de AutoRAI Elfstedentocht gegeven. Na het beleven van een heuse lasershow in de AutoRAI Experience Touringcar hebben de kinderen samen met de BN’ers het schot gelost om de Elfstedentocht van start te laten gaan. De AutoRAI Experience Touringcar rijdt tot en met zaterdag 14 maart langs elf steden om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het kinderziekenhuis.

"We willen de vernieuwde opzet van de AutoRAI, waarin de auto’s niet per merk bij elkaar staan maar zijn ingedeeld in zes belevingswerelden, door middel van een heuse Elfstedentocht onder de aandacht van het publiek brengen. Tegelijk is dit een mooie gelegenheid om een bijdrage te leveren aan de ambitie van het Emma Kinderziekenhuis AMC. De opbrengst van de AutoRAI Elfstedentocht komt ten goede aan de bouw van ‘hét beste kinderziekenhuis ter wereld", aldus directeur Hans Bakker van RAI.

In de AutoRAI Experience Touringcar krijgt het Nederlandse publiek een voorproefje van de vernieuwde AutoRAI. Een audiovisueel spektakel vol lasers en rook. De Elfstedentocht voert naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Den Bosch en Eindhoven.
Daarnaast is de AutoRAI Experience Touringcar bij negen grote Shell-stations toegankelijk voor het publiek. Bij aankoop van een toegangskaart voor de AutoRAI op het betreffende station krijgt men in de touringcar het tweede kaartje gratis. Deze actie geldt uitsluitend gedurende de periode dat de AutoRAI Experience Touringcar aanwezig is op het Shell-station.

AutoRAI 2009 vindt plaats van 1 tot en met 11 april.
Vrijdag 13 maart

Muiden: Shell de Hackelaar 08.00 – 09.30

Amersfoort: Shell Needuist 12.30 – 13.30

Apeldoorn: Shell de Somp: 14.30 – 15.30

Nijmegen: Shell Neerbosscheweg: 17.00 – 18.00

Utrecht: Shell Ruwiel: 19.30 – 20.30
Zaterdag 14 maart

Den Bosch: Shell de Pettelaar: 09.30 – 11.00

Breda: Shell Hazeldonk West: 16.00 – 17.30

Eindhoven: Finish

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding