Dat lieten de organisatoren zondagavond weten na afloop van de autoshow. Autojournalisten waren daarentegen masaal op de show afgekomen. Beroepsmatig deden 25 duizend leden van de pers verslag van de salon. 
De 79ste editie van de Autosalon van Genève vond plaats van 5 tot en met 15 maart. Ondanks de gedaalde bezoekersaantallen toonde autosalonpresident Luc Argand zich tevreden. Volgens hem is het begrijpelijk dat er minder mensen naar de autoshow kwamen wegens de moeizame economische omstandigheden. De autotentoonstelling was dit jaar met in totaal 250 exposanten volledig volgeboekt.
Voor veel andere autoshows waren er juist veel afmeldingen. Zo zal op de volgende maand te houden Amsterdamse AutoRAI een derde van de merken niet vertegenwoordigd zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding