Iedereen die op GoMotor! zijn of haar motorrijbewijs kan tonen, wordt van harte uitgenodigd om onder leiding van instructeurs van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging een proefrit te maken. Het korte, maar veelomvattende parcours geeft de motorrijders snel een indruk van de motor waarmee zij onderweg zijn. De organisatie adviseert belangstellenden zoveel mogelijk zelf een helm en motoroutfit mee te nemen.

GoMotor! staat geheel in het teken van motoren en (motor-)scooters. Daarmee keert het fenomeen motorfiets terug in Amsterdam RAI. De gemotoriseerde tweewielerbranche presenteert zich tijdens GoMotor! collectief in het nieuwe RAI-gebouw Elicium. De organisatie heeft voor deze combinatie gekozen, omdat steeds meer automobilisten tevens actief motor rijden of over een motorrijbewijs beschikken. GoMotor! is de speciale tentoonstelling van gemotoriseerde tweewielers tijdens AutoRAI 2009, van 1 tot en met 11 april 2009 in Amsterdam, en is gratis toegankelijk voor bezoekers van AutoRAI 2009.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding