De hieruit gekozen genomineerden worden bekendgemaakt op 8 april. De uitreiking van de AutovakRAI Innovatieprijs  is op 20 april, tijdens de officiële opening van de beurs.

Deelnemers aan AutovakRAI 2009 hebben hun meest innovatieve producten aangemeld in drie verschillende categorieën, waaruit drie nominaties volgen. De categorieën zijn: Equipment en gereedschap / Onderdelen, accessoires & onderhoudsproducten / Dienstverlening. Eén van deze drie genomineerden wordt daarna uitgeroepen tot ‘overall’ winnaar. De AutovakRAI Innovatie Prijs wordt voor de zesde achtereenvolgende keer uitgereikt. In alfabetische volgorde zijn de inzendingen:

A2SP: A2SP Mobiel; Amtech: Intelligente Gas Control; Andriessen Groep: CobraScan; BigBrother: PumpWatch 777; Bosch: Best Car Selection;  Bosch: KTS 340; Bosch: Aerotwin Multi-Clip;  eXponentia: technische training en helpdesk; Eurologics: Vision Touch;  Hamer: Tankrobot; Mokobouw: Cash management system; Pitstar: Parrot MKi-9200; Rema Tip Top Nederland BV: Tip Top Pro-Align Cura R2000;  Stokvis Equipment: Samoa Autovac; Topcats / Total Cats International B.V: Feelpure.

Een jury van vakexperts, bestaande uit o.a. hoofdredacteuren van de vakbladen, beoordeelt de aanmeldingen en bepaalt vervolgens de nominaties en de uiteindelijke winnaar van de AutovakRAI Innovatie Prijs. Een belangrijk aspect bij de beoordeling is de bijdrage die een product levert aan de efficiëntie van de auto-industrie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding