De contouren van het op het bedrijvengebied Veenderveld in Roelofarendsveen gelegen project zijn inmiddels zichtbaar. Het pand is bestemd voor zowel automotive-gerelateerde bedrijven als andere hoogwaardige bedrijfs-, kantoor- en/of showroomruimten. Hét thema van Carmall A4 is ‘experience’: beleving. De bedrijven die zich hier straks gaan vestigingen hebben iets bijzonders in huis en willen dat aan de consument en de bedrijven tonen op één van de meest unieke locaties in de Randstad.
Carmall A4 Mall ligt direct aan de rijksweg A4, halverwege het traject Den Haag-Amsterdam. Steden als Leiden en Alphen aan den Rijn, maar ook Luchthaven Schiphol kunnen daardoor eveneens prima worden bediend. De pal voor de deur gelegen op- en afrit van de A4, maakt de bereikbaarheid optimaal, aldus Kempeneers.
De totale oppervlakte van Carmall A4 bedraagt elfduizend vierkante meter, verdeeld over vier bouwlagen. Centraal in het ontwerp staat een grote glasgevel als afsluiting van een vide waaraan de luxe showroomdelen per verdieping grenzen. Naar verwachting is de oplevering na de zomer, inmiddels vinden gesprekken plaats met geïnteresseerde partijen. www.carmall-a4.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding