Vervolgens bespreken de aanwezigen aan ronde tafels met elkaar in hoeverre het aanbod daadwerkelijk moet én kan worden aangepast. Het ideaalbeeld is om uiteindelijk tot nieuwe concepten en samenwerkingsvormen te komen. Gwen Jansen, oprichter van Automotive Insiders: "Na afloop van de bijeenkomst ‘Automotive Insight’ zeiden veel branchegenoten dat men met elkaar in een kleinere settings wilde doorspreken en dat faciliteren wij nu. No-nonsense, branchesegment overschrijdend, onafhankelijk en to-the-point. Door de handen in elkaar te slaan en de onderlinge gunfactor in de branche te verhogen, is nog veel winst te behalen. Daarvan ben ik overtuigd. Op de aftersales-sessie presenteren we daarvan het eerste concrete voorbeeld." Het gespreksonderwerp en aantal beschikbare plaatsen is sterk afgebakend, zo meldt de organisator, zodat er ‘voldoende interactie en inhoudelijke diepgang kan worden gegarandeerd’. De gespreksleiding is in handen gegeven van Johan Grünfeld en Gwen Jansen. Er zijn vier sessies gepland waarbij steeds één thema centraal staat.
29 april aftersales: het aanbod moet anders
6 mei sales: door- of overstroming van occasions
13 mei lease & fleet: wie het weet, mag het zeggen
19 mei schade: tijd voor een keten in de schademarkt.
Met uitzondering van de sessie lease & fleet (17.00-21.00 uur) vinden de spiegelsessies plaats van 16.00-20.00 uur. Plaats van handeling is Boerderij Mereveld in Utrecht.

Aanmelden kan via http://www.automotiveinsiders.nl De Spiegelsessies zijn gratis voor leden van de Automotive Insiders Sociëteit; niet-leden betalen 195 euro.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding