Beiden stellen dat de autobranche onvoldoende op de behoeftes inspeelt van de verande(ren)de klant. Ze komen met concrete handreikingen hoe automotive retailers dat beter zouden kunnen doen. Hierbij ligt de focus op aftersales.

Tevens geeft de ANWB een kijkje in de keuken op de grootste aftersalescampagne die de organisatie in mei start en op de bijbehorende aanhaakmogelijkheden voor zowel Bovag-bedrijven als hun toeleveranciers. Tevens zal de ANWB ingaan op de nieuwe behoeften van de klant.

Gespreksleidster Gwen Jansen: "De sprekers komen met verhelderende nieuwe inzichten en concrete handvaten om nog beter te ondernemen in deze turbulente tijden. Lekker to-the-point en morgen uitvoerbaar. Ze schetsen concreet hoe de klant van nu aan het veranderen is onder invloed van de huidige crisis en vertalen dit in kansen. Ze kennen de automotive sector op hun duimpje maar staan er voldoende van af om er objectief en kritisch naar te kunnen kijken."

Programma

16.00 uur:         Ontvangst

16.30 uur:         Welkom door Automotive Insiders en tevens de lancering van de Sociëteit

16.35 uur:         Presentatie Aftersales Onderzoek

16.45 uur:         "Trends in Retail. (Re-)Connect the Customer 2009-2016" door Capgemini

17.00 uur:         "De Polarisatie van de Consumentenmarkt" door IMpact Retail

17.15 uur:         " De Automobilist anno 2009" & Toelichting grootste landelijke Aftersales Campagne door de ANWB

17.30 uur:         Interactie aan ronde tafels onder het genot van maaltijdvervangende culinaire versnaperingen

18.30 uur:         Plenaire terugkoppeling van vragen, nieuwe ideeën, concepten en suggesties die tijdens de interactie naar voren zijn gekomen aan de verschillende tafels.

19.15 uur:         Borrel

De sessie is speciaal voor de directie en het management van retailers in de autobranche en hun toeleveranciers. Het aantal plaatsen is beperkt en wordt toegekend op basis van branchesegment & motivatie. De toegang is gratis voor leden van de Automotive Insiders Sociëteit. Aanmelden kan via http://www.automotiveinsiders.nl/.

De gespreksleiding is in handen van Johan Grünfeld en Gwen Jansen. De Spiegelsessie vindt plaats in Boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9, Utrecht. De sessie wordt mede mogelijk gemaakt door VWE, Tenneco en Partsplan. De volgende sessie gaat over sales en heeft 6 mei op de zelfde lokatie plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding