Porsche importeur Pon Porsche Import, reikt deze prijs dit jaar voor het eerst uit.  Voor Porsche-dealers is dit een belangrijke stimulans om zich te blijven inzetten voor verdere kwaliteitsverbetering en (dus) maximale klanttevredenheid.

Porsche Centrum Gelderland heeft de prijs Excellente Dealer van het jaar 2009 te danken aan hoge scores op alle beoordelingscriteria. Het bedrijf voldoet uiteraard aan de strenge eisen die Porsche aan een dealerbedrijf stelt, maar Porsche Centrum Gelderland viel ook op door de goede verkoopcijfers en doordat de klanttevredenheid op het gebied van sales én service van topniveau is. Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij Porsche en daarom wordt dit continu gevolgd door een tweetal onafhankelijke onderzoeksbureaus.

De eindresultaten van de gehele officiële Porsche dealerorganisatie lagen opvallend dicht bij elkaar, zegt Pon. Het was opvallend hoe dicht de eindscores van de totale organisatie bij elkaar lagen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn, vandaar dat Porsche Centrum Gelderland een jaar lang het predikaat Porsche Excellente Dealer mag dragen. Aan de titel is  een wisseltrofee verbonden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding