Met deze Award symboliseert Mazda haar dankbaarheid voor de loyaliteit van het team van Radrema Auto’s gedurende deze vier decennia. De speciale Mazda-Award werd uitgereikt door Frank Joosten, manager dealer development van importeur Mazda Motor Nederland in Waddinxveen, aan directeur/eigenaar Roy Jennissen (foto) van Radrema Auto’s. De Mazda-dealer ontving de onderscheiding ook vanwege zijn uitstekende bedrijfsprestaties en de inzet voor zijn klanten, wat leidt tot een indrukwekkende klanttevredenheid en een hoogstaande algehele kwaliteit van het dealerbedrijf.

Mazda Motor Europe heeft het laatste boekjaar (1 april 2008 – 31 maart 2009) stabiel afgesloten, ondanks de slechte marktomstandigheden gedurende de laatste vier maanden. De onderneming verkocht in het afgesloten boekjaar in Europa 324.600 eenheden en bereikte daarmee het op één na beste resultaat ooit van het merk in Europa. Vergeleken met het record in het vorige boekjaar is dat slechts 1,3 procent lager. Mazda vergrootte daarnaast haar marktaandeel op de personenautomarkt (exclusief de Mazda BT-50) met 0,2 procentpunt naar 2,0 procent, vergeleken met het vorige boekjaar. Totaal vijftien Europese markten behaalden een hogere score dan vorig boekjaar, waaronder zeven landen met een verkooprecord, aldus de Mazda-importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding