De sessies werden door de aanwezigen dusdanig hoog gewaardeerd dat 93 procent van de bezoekers heeft laten weten dat er vervolgsessies moeten komen. De meest kansrijke en krachtige ideeën worden door Automotive Insiders de komende tijd nader getoetst bij zowel de branche als de klant en verder uitgewerkt.

Ruim 78 procent van de gasten heeft tijdens de sessie(s) nieuwe ideeën opgedaan en ongeveer een zelfde hoeveelheid gaat op basis hiervan ook daadwerkelijk actie ondernemen. 92 Procent van de aanwezigen heeft tijdens de sessie(s) het eigen netwerk kunnen uitbreiden.

Ric van Vugt, Automotive Insiders: "We zijn erg blij met de mooie scores en met het duidelijke verzoek uit de markt om de sessies een meer structureel karakter te geven. We gaan nu bekijken hoe we dit het beste vorm kunnen gaan geven. De hoogste prioriteit heeft nu eerst het verder uitwerken van de shortlist aan ideeën. Daarna starten we met het toetsen van de shortlist binnen en buiten de branche bij zowel klant als marktspelers."

Een groot deel van de gasten had behoefte aan meer samenwerking met de ANWB. Ferry Smith, hoofd ledenbelang ANWB: "Wij waren bijzonder verheugd om dit te merken tijdens de verschillende Spiegelsessies. Wij streven ook naar meer samenwerking. Wij zien hier ook absoluut mogelijkheden. Samen met Automotive Insiders gaan we nu bekijken welke ideeën we verder zouden kunnen gaan uitwerken in het belang van zowel onze leden als de branche en/of waar we onze koers eventueel op kunnen bijstellen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding