De verzekeraar kondigde vrijdag aan duizenden autodealers gratis marketingondersteuning aan te bieden en heeft daarvoor extra mensen aangetrokken. Die mensen kunnen bijvoorbeeld namens een dealer een gratis proefrit aanbieden in een nieuwe auto. Centraal Beheer Achmea wil dan wel bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto gelijktijdig de consument een autoverzekering aanbieden met een (volgens de maatschappij) gunstig aanbod.

De mensen blijven weg uit de showrooms, gezien de slechte verkoopresultaten. En dat terwijl het voor de consumenten nog nooit zo aantrekkelijk is geweest om een nieuwe of tweedehands auto aan te schaffen. Nu het Rijk de autobranche te hulp komt met een sloopregeling wil Achmea niet achterblijven, aldus een woordvoerder van de verzekeringsmaatschappij. (anp)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding