Het gaat om de Volvo Cars-campagne van het Amsterdamse bureau Euro RSCG 4D: From Sweden with Löv. En twee campagnes voor Volkswagen/Pon van digitaal-reclamebureau Achtung uit Amsterdam: Volkswagen Services en Parkassist.

Voor de Cyber Lions had Nederland in totaal 56 inzendingen. Hiervan kwamen er zeven op de shortlist. Daarnaast genomineerd is Nederlands werk voor Heineken, Philips, het Rijksmuseum en Kit Kat. De winnaars worden morgenavond bekendgemaakt.

Volvo is ook genomineerd voor een Media Lion, ook met werk van Euro RSCG 4D. De campagne: ‘Rush, An interactive adventure voor Volvo’, om de Volvo Ocean Race editions te promoten, kan vanavond een Leeuw in Cannes winnen. Het jaarlijkse  reclamefestival in de Franse stad geldt als de Oscar-verkiezing voor de reclame- en communicatiewereld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding