Ze zouden "een volleerd autokoper" van de consument maken en hem "meer zekerheid in het koopproces" bieden. Ook voor de dealer is er voordeel, stelt Marktplaats: een op alle fronten goed geïnformeerde klant weet precies wat hij wil en zal sneller tot aankoop overgaan.

Maandelijks trekt marktplaats.nl 1,1 miljoen bezoekers die zich oriënteren op de  aankoop van een auto. Op het met ingang van vandaag gewijzigde gedeelte voor auto’s geeft Marktplaats onder meer tips hoe het beste resultaat voor, tijdens en na de aankoop valt te behalen. Ook is voorzien in advies (‘waar moet je op letten tijdens de proefrit?’) en het downloaden van de benodigde papierwinkel (koopovereenkomst, checklist).

 Marktplaats Checklist aankoop auto.
 Marktplaats Koopovereenkomst.
 Marktplaats Kwitantie voor betaling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding