Klanten kunnen op deze site zien hoeveel auto’s nog beschikbaar zijn, waar ze een vergelijkbare auto kunnen vinden en  tot welk bedrag de korting kan oplopen.

Voor alle auto’s die op deze site staan, geldt dat ze worden aangeboden met hoge kortingen. Het kortingbedrag verschilt per type, maar voor bepaalde uitvoeringen van de Jeep Grand Cherokee kan het voordeel bijvoorbeeld oplopen tot achttienduizend euro. De teller, die een prominente plaats op de site heeft, laat in real-time zien hoe veel auto’s nog beschikbaar zijn.

De informatie op http://www.goseethedealer.nl/ gaat verder dan de auto’s en hun kortingen. Zo ziet de klant ook direct de auto van zijn/haar keuze en van welke extra’s deze is voorzien. Op de site is bovendien een button met directe contactmogelijkheid aanwezig. Dit maakt het mogelijk direct in gesprek te komen met de dealer. Alle auto’s zijn per merk/type onderling vergelijkbaar op specificaties én op korting.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding