Martin Huisman zal als projectmanager van Bovag Pechhulp – tevens fervent autoracer – zitting nemen in de jury, samen met Dunlop’s Ed van Proosdij, Sandor van Es (autosportredacteur van AutoWeek en tevens coureur) en autocoureur Jeroen Bleekemolen. De deelnemers worden dit jaar uitgebreid getest op hun technische kennis en moeten daarnaast een offroad parcours afleggen met rescue cars van Circuit Zandvoort. Uiteraard neemt de jury ook hun rijderskwaliteiten óp het circuit onder de loep.

Aanmelden voor deelname aan de Drivers Cup is mogelijk tot en met vrijdag 4 september via dunlopdriverscup.nl. Uit de inschrijvingen worden honderd kandidaten geselecteerd voor de eerste testdag op 23 september. Alle bedrijven die actief zijn met Bovag Pechhulp ontvangen een aparte uitnodiging om medewerkers aan te melden. Van de honderd selectieplekken zijn er tien gereserveerd speciaal voor deze leden. Van de honderd geselecteerden blijven er 25 over voor de finale in november. De hoofdprijs bestaat uit een opleiding voor de racelicentie en een testdag in een raceauto uit de BRL Light-klasse. De 25 finalisten ontvangen sowieso een jaar gratis Pechhulp. AutoWeek doet uitgebreid verslag van de DDC en ook de finalisten zelf moeten, als een van de opdrachten, zoveel mogelijk media-aandacht zien te scoren voor zichzelf en voor de competitie.