Vrijdag 4 september strijden 25 vrouwen om de titel. Zij zijn uit de vijftienhonderd aanmeldingen geselecteerd op basis van de originaliteit van de motivatie. Voor hen zal het niet gemakkelijk worden want tijdens de tweede editie van het kampioenschap zal de titelhoudster haar titel met hand en tand verdedigen. Nadine Levin zette vorig jaar een tijd neer van maar liefst 19,0 seconden. Henk van den Helder, general manager van Hertz Benelux. "Na het succes van vorig jaar en de vele positieve reacties is bij ons het idee gegroeid er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Door dit evenement willen wij laten zien dat vrouwen echt wel kunnen rijden en dat het belachelijke vooroordeel over niet kunnen inparkeren voor eens en voor altijd de berm in kan."
Floortje Dessing, ambassadrice van Hertz, zal het kampioenschap begeleiden en presenteren. Een vakkundige jury velt uiteindelijk een oordeel over de kunsten van de deelneemsters en zal besluiten wie er naar huis gaan met de prijzen. De eerste prijs bestaat net als vorig jaar uit een jaar lang gratis rondrijden in een Mercedes-Benz SLK Roadster. De tweede en derde prijs zijn ook niet mis: een Go Best vakantie naar de zon en een heerlijk verwenweekend bij wellnessresort de Zwaluwhoeve.

Rijdt u een auto van de zaak? Doe dan ook mee aan het Nationaal Zakenauto Onderzoek van RDC en AM en vul de enquête in (vijf minuten en maakt bovendien kans op een driedaags arrangement voor twee personen in een luxe verblijf in Beieren.) De resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt op het Driving Business Event op 30 september.