Onder die 11 fotomodellen bevond zich de Nederlandse Marloes Horst. De andere modellen zijn Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw en Miranda Kerr uit Australië, Eniko Mihalik uit Hongarije, Lily Cole, Daisy Lowe en Rosie Huntingdon-Whitely uit Groot Brittannië, Georgina Stojilijkovic uit Servië en Gracie Carvalho en Ana Beatriz Barros uit Brazilië.

De foto’s die voor het "The Call" genoemde wandversiersel zijn gebruikt moeten een natuurlijke uitstraling weergeven. Er werd afgezien van al teveel technische trucs en hulpmiddelen. Bekijk de fotogalerij (foto’s zijn klikbaar tot groot formaat) voor een impressie. Maar informeer wel even bij de baas of dit toegestaan is onder werktijd. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding