Chrysler was in het verleden altijd zeer prominent aanwezig op de autoshow in Detroit. Het bedrijf neemt ook dit keer deel, maar de nieuwe baas van Chrysler Sergio Marchionne – die aan het roer kwam toen Fiat een belang nam in de Amerikaanse autobouwer – heeft alle persmomenten op de show afgezegd. "We gaan zorgvuldig om met de tijd van anderen. Marchionne is een praktisch mens, we hebben niks nieuws om te laten zien", zei een woordvoerder van Chrysler tegenover persbureau AFP (aldus BNR Nieuwsradio).

De autoshow van Detroit is een van de belangrijkste shows voor de branche. Vorig jaar kwamen er bijna 5500 journalisten uit vijftig landen op af en ruim 650 duizend bezoekers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding