Aan boord tonen gedurende de beursperiode ruim zestig leveranciers het Brezan-kernassortiment aan de garagebedrijven in de desbetreffende regio. Op het programma staan onder meer beursaanbiedingen, Brezan’s digitale onderdelencatalogus PartsCat, nieuwe producten en diensten. Op de website www.brevak.com vinden relaties van Brezan Automaterialen de laatste informatie over het programma. Brevak 2010 vindt plaats op de volgende dagen:

woensdag 27 januari Nijmegen; donderdag 28 januari Den Bosch; vrijdag 29 januari Breda; maandag 1 februari Antwerpen; dinsdag 2 februari Schiedam; woensdag 3 februari Utrecht; donderdag 4 februari Amsterdam; vrijdag 5 februari Den Helder; maandag 8 februari Groningen; woensdag 10 februari Zwolle; donderdag 11 februari Zutphen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding