Het internetportal ‘Audi Tradition Parts’ heeft onderdelen uit eigen fabricage en van de merken die tot het ontstaan van Audi hebben geleid, op voorraad. De onderdelen zijn er vanaf het begin van de modellen tot 1995. Het magazijn zou driehonderdduizend onderdelen op voorraad hebben die niet meer op de gewone manier te verkrijgen zijn.  

 

Het aanbod is geleidelijk aan uitgebouwd maar een dekking van honderd procent is niet mogelijk gezien het grote aantal oorspronkelijk merken (Wanderer, Horch, Audi, DKW en sinds 1969 NSU). Maar als er veel vraag naar een bepaald onderdeel zou zijn, wil Audi proberen het onderdeel alsnog weer te produceren. Verder probeert men het magazijn systematisch aan te vullen door overal voorraden op te kopen.

 

Klanten kunnen zich registreren www.audi.de/traditions-parts om te kunnen bestellen. Volgens het Duitse vakblad KFZ-Betrieb krijgen behalve de dealers ook leden van de Audi Club International speciale inkoopcondities.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding