Autoscout24 ontwikkelt nieuwe mobiele zoekoptie

Online automarktplaats Autoscout24 introduceert search alert, een nieuwe tool voor de bestaande iPhone applicatie. Na het downloaden krijgt de gebruiker een notificatie wanneer een gezochte auto geadverteerd wordt.

Hiermee zoekt de gebruiker dus niet naar de auto, maar zoekt de auto naar de gebruiker. Wanneer de gewenste wagen geadverteerd wordt en er een melding verstuurd is, kan men direct op een kaart te zien welk bedrijf de auto aanbiedt.

De search alert tool is een week lang gratis uit te proberen, daarna kan er gekozen worden uit drie verschillende betaalproducten: basic, silver en gold. Er zit geen limiet op de alerts en er kan daarnaast nog gewoon gezocht worden in de website.

De iPhone applicatie van Autocout24, waar nu dus deze tool in verwerkt is, blijkt een succes. Het programma werd inmiddels al zo’n 200.000 keer gedownload en won vorig jaar een award voor beste mobiele applicatie. In maart zal Autoscout24 ook beschikbaar zijn voor het Android besturingssyteem, momenteel ligt het alleenrecht bij de iPhone.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoscout24 ontwikkelt nieuwe mobiele zoekoptie - Automobielmanagement.nl

Autoscout24 ontwikkelt nieuwe mobiele zoekoptie

Online automarktplaats Autoscout24 introduceert search alert, een nieuwe tool voor de bestaande iPhone applicatie. Na het downloaden krijgt de gebruiker een notificatie wanneer een gezochte auto geadverteerd wordt.

Hiermee zoekt de gebruiker dus niet naar de auto, maar zoekt de auto naar de gebruiker. Wanneer de gewenste wagen geadverteerd wordt en er een melding verstuurd is, kan men direct op een kaart te zien welk bedrijf de auto aanbiedt.

De search alert tool is een week lang gratis uit te proberen, daarna kan er gekozen worden uit drie verschillende betaalproducten: basic, silver en gold. Er zit geen limiet op de alerts en er kan daarnaast nog gewoon gezocht worden in de website.

De iPhone applicatie van Autocout24, waar nu dus deze tool in verwerkt is, blijkt een succes. Het programma werd inmiddels al zo’n 200.000 keer gedownload en won vorig jaar een award voor beste mobiele applicatie. In maart zal Autoscout24 ook beschikbaar zijn voor het Android besturingssyteem, momenteel ligt het alleenrecht bij de iPhone.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding