Michelin-reclamecampagne vanaf maart op televisie NL

De vorig jaar aangekondigde wereldwijde reclamecampagne van Michelin gaat eind maart in de Benelux van start.

De slogan van de nieuwe campagne luidt: ‘De juiste band kan alles veranderen’. In drie animatiespotjes laat het Michelin-mannetje Bibendum zien dat de consument met de juiste bandenkeuze brandstof kan besparen, zijn veiligheid kan vergroten en profiteert van een langere levensduur van zijn banden. De campagne ging vorig jaar oktober in de VS van start.

Michelin wil overbrengen dat de banden van het merk niet uitblinken op het gebied van één of twee eigenschappen, maar overall goed presteren. De fabrikant noemt dit ‘evenwicht in prestaties’. "Voor het eerst sinds jaren heeft Michelin weer een televisiecampagne", aldus Jessica van de Gucht, Communication Manager Benelux. "Michelin richt zich ook nadrukkelijk op internet, waaronder de sociale netwerken Facebook, YouTube en Twitter."

De campagne is gemaakt door TBWA, in samenwerking met de animatiestudio PsyOp. PsyOp is onder meer bekend van de ‘happiness factory’ spots van Coca-Cola.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michelin-reclamecampagne vanaf maart op televisie NL - Automobielmanagement.nl

Michelin-reclamecampagne vanaf maart op televisie NL

De vorig jaar aangekondigde wereldwijde reclamecampagne van Michelin gaat eind maart in de Benelux van start.

De slogan van de nieuwe campagne luidt: ‘De juiste band kan alles veranderen’. In drie animatiespotjes laat het Michelin-mannetje Bibendum zien dat de consument met de juiste bandenkeuze brandstof kan besparen, zijn veiligheid kan vergroten en profiteert van een langere levensduur van zijn banden. De campagne ging vorig jaar oktober in de VS van start.

Michelin wil overbrengen dat de banden van het merk niet uitblinken op het gebied van één of twee eigenschappen, maar overall goed presteren. De fabrikant noemt dit ‘evenwicht in prestaties’. "Voor het eerst sinds jaren heeft Michelin weer een televisiecampagne", aldus Jessica van de Gucht, Communication Manager Benelux. "Michelin richt zich ook nadrukkelijk op internet, waaronder de sociale netwerken Facebook, YouTube en Twitter."

De campagne is gemaakt door TBWA, in samenwerking met de animatiestudio PsyOp. PsyOp is onder meer bekend van de ‘happiness factory’ spots van Coca-Cola.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding