Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website http://www.tuningworldbodensee.de/. Met medio februari een kandidatenlijst die uit 300 dames bestaat is het aantal van vorig jaar al ruimschoots overtroffen. En dat terwijl de inschrijving nog tot 18 april 2010 open staat. Van die 300+ dames gaan er uiteindelijk 20 naar de finale die dit jaar in Friedrichshafen gehouden wordt. Daar volgen onder het toeziend oog van duizenden fans fotoshoots, interviews en catwalksessies. De winnares mag een jaar lang in een sportwagen rijden, en verschijnt op de kalender van 2011. Voor deze kalender zullen de foto’s in Noord Amerika worden geschoten, met ondermeer motorcity Detroit en de "Route 66". Zie bijgevoegde fotogalerij voor een indruk van de winnares van vorig jaar, Martina Ivezaj. Dubbelklikken op de foto levert een groot formaat op. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding