Jürgen Klinsmann ambassadeur Hyundai Duitsland

Voormalig topvoetballer en trainer Jürgen Klinsmann is de nieuwe ambassadeur voor Hyundai Motor Deutschland voor het komende wereldkampioenschap voetbal.

In de aanloop naar het wereldkampioenschap heeft de Duitse Hyundai-importeur een actie gestart met de naam ‘wir sind Südafrika’ (wij zijn Zuid-Afrika). Men heeft een vierjarig contract gesloten (tot eind juli 2014) met ex-topvoetballer en ex-trainer Jürgen Klinsmann Hij gaat de activiteiten van Hyundai in Duitsland met betrekking tot de komende wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen begeleiden. Klinsmann zal bovendien in tijdschriften, online en op sociale media verschijnen. De betrokkenheid van Hyundai met het voetbal gaat terug tot 1999. Sindsdien bestaat een partnerschap met FIFA die nog loopt tot 2014. In het jaar 2000 startte Hyundai de samenwerking met UEFA. Die overeenkomst is verlengd tot het Europese kampioenschap van 2016. (kfz-betrieb)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jürgen Klinsmann ambassadeur Hyundai Duitsland - Automobielmanagement.nl

Jürgen Klinsmann ambassadeur Hyundai Duitsland

Voormalig topvoetballer en trainer Jürgen Klinsmann is de nieuwe ambassadeur voor Hyundai Motor Deutschland voor het komende wereldkampioenschap voetbal.

In de aanloop naar het wereldkampioenschap heeft de Duitse Hyundai-importeur een actie gestart met de naam ‘wir sind Südafrika’ (wij zijn Zuid-Afrika). Men heeft een vierjarig contract gesloten (tot eind juli 2014) met ex-topvoetballer en ex-trainer Jürgen Klinsmann Hij gaat de activiteiten van Hyundai in Duitsland met betrekking tot de komende wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen begeleiden. Klinsmann zal bovendien in tijdschriften, online en op sociale media verschijnen. De betrokkenheid van Hyundai met het voetbal gaat terug tot 1999. Sindsdien bestaat een partnerschap met FIFA die nog loopt tot 2014. In het jaar 2000 startte Hyundai de samenwerking met UEFA. Die overeenkomst is verlengd tot het Europese kampioenschap van 2016. (kfz-betrieb)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding