Seat trapt ‘Road to the Final’ tournee af

Seat heeft afgelopen weekend vanuit Barcelona de aftrap gegeven voor een spannende freestyle voetbaltournee door Europa. Getalenteerde freestyle voetballers vermaken het publiek in de steden waar Uefa League-wedstrijden worden gespeeld.

Tegelijkertijd biedt Seat de kans om kaarten te winnen voor de Uefa Europa League finale in mei. Als presenting sponsor van de Uefa Europa League presenteert Seat voetbalfans in Europa tal van sensationele trucs, ‘moves’ en interactieve games dankzij een team van getalenteerde freestyle voetballers.

 

Naast vermakelijke voetbalkunsten en -trucs door de freestylers kunnen toeschouwers in iedere stad kans maken op een droomprijs – twee kaarten voor de spectaculaire Uefa Europa League finale in Hamburg, inclusief vluchten, verblijf en vervoer ter plaatse. De ‘Road to the Final’ doet gedurende een periode van zes weken acht Europese steden aan. De laatste bestemming van de roadshow is op 12 mei vanzelfsprekend Hamburg, waar de finale plaatsvindt. De complete lijst van deelnemende steden bestaat uit:
Barcelona: 27 maart

Oberhausen: 31 maart, 01 april

Leipzig: 03 april

Liverpool: 08 april

Hamburg: 13 april

Milaan: 17 april

Lissabon: 23-25 april

Parijs: 28 april

Hamburg: 12 mei
Seat is drie seizoenen lang de presenting sponsor van de Uefa Europa League, sinds begin september 2009 tot 2012. In de samenwerkingsovereenkomst is een grote variatie aan organisatorische, evenementen-, promotie-, nieuwe media en mediarechten opgenomen die Seat in staat stellen een sterke relatie op te bouwen met Europese voetbalsupporters.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Seat trapt ‘Road to the Final’ tournee af - Automobielmanagement.nl

Seat trapt ‘Road to the Final’ tournee af

Seat heeft afgelopen weekend vanuit Barcelona de aftrap gegeven voor een spannende freestyle voetbaltournee door Europa. Getalenteerde freestyle voetballers vermaken het publiek in de steden waar Uefa League-wedstrijden worden gespeeld.

Tegelijkertijd biedt Seat de kans om kaarten te winnen voor de Uefa Europa League finale in mei. Als presenting sponsor van de Uefa Europa League presenteert Seat voetbalfans in Europa tal van sensationele trucs, ‘moves’ en interactieve games dankzij een team van getalenteerde freestyle voetballers.

 

Naast vermakelijke voetbalkunsten en -trucs door de freestylers kunnen toeschouwers in iedere stad kans maken op een droomprijs – twee kaarten voor de spectaculaire Uefa Europa League finale in Hamburg, inclusief vluchten, verblijf en vervoer ter plaatse. De ‘Road to the Final’ doet gedurende een periode van zes weken acht Europese steden aan. De laatste bestemming van de roadshow is op 12 mei vanzelfsprekend Hamburg, waar de finale plaatsvindt. De complete lijst van deelnemende steden bestaat uit:
Barcelona: 27 maart

Oberhausen: 31 maart, 01 april

Leipzig: 03 april

Liverpool: 08 april

Hamburg: 13 april

Milaan: 17 april

Lissabon: 23-25 april

Parijs: 28 april

Hamburg: 12 mei
Seat is drie seizoenen lang de presenting sponsor van de Uefa Europa League, sinds begin september 2009 tot 2012. In de samenwerkingsovereenkomst is een grote variatie aan organisatorische, evenementen-, promotie-, nieuwe media en mediarechten opgenomen die Seat in staat stellen een sterke relatie op te bouwen met Europese voetbalsupporters.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding