Skoda sponsort  dit jaar verder ook de witte trui voor de beste renner onder de 25 jaar. Skoda is dit jaar partner van in totaal acht internationale topteams. Importeur Pon Mobiel is partner van de nationale teams Rabo Wielerploeg, Skill Shimano, Shimano Neutrale Service. Het Rabo ProTeam, de topformatie van de Rabo Wielerploeg staat al veertien jaar aan de wereldtop. In totaal rijden deze nationale teams met 25 Skoda’s maar in totaal zullen 350 Skoda’s te zien zijn tijdens de Tour de France. Het grootste deel ervan, 250 stuks, wordt gebruikt door de organisatie en directie van de Tour.

Skoda Nederland is partner van de stichting Grand  Départ, organisator van  de spetterende start van de 97e editie van de Tour de France op 3 juli in Rotterdam. Vervolgens raast de Tour door België en natuurlijk Frankrijk. De Tour eindigt na 3,6 duizend kilometer in twintig etappes traditioneel op de Champs-Elysées in Parijs.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding