Nieuwe full hybrid Toyota Auris in 3D [mét filmpjes]

Door middel van ‘Augmented Reality’ kunt u de nieuwe Full Hybrid Toyota virtueel laten rondrijden.

Geavanceerde apparatuur is niet vereist om dit futuristische effect te creëeren: u heeft slechts een computer, webcam en printer nodig. Het is de bedoeling dat op de speciale website ‘markers’ gedownload en geprint worden, die binnen bereik van de webcam dienen te liggen.

Op uw scherm verschijnen vervolgens een aantal objecten: de Toyota, maar bijvoorbeeld ook bomen, een brug en een stankstation. De objecten vallen met elkaar te combineren, zodat een eigen 3D wereld geschapen wordt. Als middelpunt rijdt hierin natuurlijk de nieuwe Auris rond.

Valt er helemaal geen kaas te maken van bovenstaand verhaaltje? Bekijk dan het tweetal voorbeeldfilmpjes hieronder, die andere bezoekers online hebben gezet. Om er zelf mee aan de slag te gaan kunt u op eerdergenoemde website terecht.

De echte Full Hybrid Toyota Auris komt in juni op de markt voor minimaal 23 mille.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe full hybrid Toyota Auris in 3D [mét filmpjes] - Automobielmanagement.nl

Nieuwe full hybrid Toyota Auris in 3D [mét filmpjes]

Door middel van ‘Augmented Reality’ kunt u de nieuwe Full Hybrid Toyota virtueel laten rondrijden.

Geavanceerde apparatuur is niet vereist om dit futuristische effect te creëeren: u heeft slechts een computer, webcam en printer nodig. Het is de bedoeling dat op de speciale website ‘markers’ gedownload en geprint worden, die binnen bereik van de webcam dienen te liggen.

Op uw scherm verschijnen vervolgens een aantal objecten: de Toyota, maar bijvoorbeeld ook bomen, een brug en een stankstation. De objecten vallen met elkaar te combineren, zodat een eigen 3D wereld geschapen wordt. Als middelpunt rijdt hierin natuurlijk de nieuwe Auris rond.

Valt er helemaal geen kaas te maken van bovenstaand verhaaltje? Bekijk dan het tweetal voorbeeldfilmpjes hieronder, die andere bezoekers online hebben gezet. Om er zelf mee aan de slag te gaan kunt u op eerdergenoemde website terecht.

De echte Full Hybrid Toyota Auris komt in juni op de markt voor minimaal 23 mille.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding