De ondernemersvereniging Amsterdam (ORAM) organiseerde vorige week namelijk ‘netwerk-carpoolsessies’ bij Merel. Je stapt in een showroom bij elkaar in een auto, gaat tien minuten netwerken en wisselt van auto op het moment dat je de toeter hoort.

Eerst werden de aanwezigen bijgepraat over de automarkt in 2009.  Coach en trainer Michel Radix (Red Fox Blue) weidde de deelnemers vervolgens in in de wereld van ‘in-car speeddating’. Je zoekt een mooie auto uit, neemt plaats, stelt je voor aan je carpoolpassagier en start de kennismaking. Gedurende tien minuten probeer je elkaar te helpen met een concreet vraagstuk, een handig contact, een goed idee of een afspraak voor een vervolggesprek. Na de claxon wissel je van auto en begint opnieuw. Gedurende 45 minuten maak je zo vier keer kennis met de onbekende en vaak verrassende kanten van je collega ORAM-lid. En daarnaast maak je kennis met een nieuwe Fiat of Opel.

Op AT5 is een filmpje te zien op. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding