Lancia uitverkozen tot ‘coolste merk’ van 2010

Het magazine Coolbrands van de Britse groep Superbrands vindt Lancia, dankzij de meest in het oog springende en originele aanpak, het ‘coolste merk’ van 2010.

Coolbrands is een medium dat alle laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en vormgeving volgt rond merken in het algemeen. Er worden hierbij allerlei aspecten in de gaten gehouden zoals actualiteit en culturele eigenschappen. Iedereen kon zoals in de voorgaande drie jaren, stemmen op het voor hem of haar ‘coolste’ merk via de Italiaanse website van Coolbrands. Uiteindelijk passeerden ruim 1000 merken de revue en maakte een speciale jury de eindselectie waaruit Lancia als winnaar uit de bus kwam. Doordat Lancia als autobouwer als geen ander een veelzijdigheid weet uit te stralen op velerlei gebied, vinden veel mensen dat het merk deze erkenning heeft verdiend. Enige tijd geleden werd Lancia door het Engelse BBC-programma Top Gear ook al geroemd. Daar kreeg het Italiaanse automerk de titel "Het automerk dat door de jaren heen het hoogste aantal geweldige auto’s op de markt heeft gebracht". Onderstaand een filmpje van deze uitzending. In de fotogalerij de door Top Gear uitverkozen Lancia’s. Klik op de foto voor een groot formaat. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En dat nog wel uit de monden van de heren van top gear..

Geplaatst door: Hilbert op
Lancia uitverkozen tot ‘coolste merk’ van 2010 - Automobielmanagement.nl

Lancia uitverkozen tot ‘coolste merk’ van 2010

Het magazine Coolbrands van de Britse groep Superbrands vindt Lancia, dankzij de meest in het oog springende en originele aanpak, het ‘coolste merk’ van 2010.

Coolbrands is een medium dat alle laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en vormgeving volgt rond merken in het algemeen. Er worden hierbij allerlei aspecten in de gaten gehouden zoals actualiteit en culturele eigenschappen. Iedereen kon zoals in de voorgaande drie jaren, stemmen op het voor hem of haar ‘coolste’ merk via de Italiaanse website van Coolbrands. Uiteindelijk passeerden ruim 1000 merken de revue en maakte een speciale jury de eindselectie waaruit Lancia als winnaar uit de bus kwam. Doordat Lancia als autobouwer als geen ander een veelzijdigheid weet uit te stralen op velerlei gebied, vinden veel mensen dat het merk deze erkenning heeft verdiend. Enige tijd geleden werd Lancia door het Engelse BBC-programma Top Gear ook al geroemd. Daar kreeg het Italiaanse automerk de titel "Het automerk dat door de jaren heen het hoogste aantal geweldige auto’s op de markt heeft gebracht". Onderstaand een filmpje van deze uitzending. In de fotogalerij de door Top Gear uitverkozen Lancia’s. Klik op de foto voor een groot formaat. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En dat nog wel uit de monden van de heren van top gear..

Geplaatst door: Hilbert op